Tulosta

Jotain meni pieleen. Yritä myöhemmin uudelleen.

Oikotie uuden auton ostoa suunnittelevalle

Tee autokauppa, johon sisältyy ennalta sovittu takaisinostohinta

Taloudellisesti turvallinen auto

All in One on osamaksusopimus, jossa autosi takaisinostohinta on lyöty lukkoon jo ostohetkellä. Siihen ei vaikuta se, mitä vaihtoautot maksavat tulevaisuudessa. Sopimuksen päättyessä voit vaihtaa auton uuteen, jatkaa sopimustasi, lunastaa auton itsellesi takaisinostohinnalla tai palauttaa auton Santanderille. Jos onnistut myymään autosi vielä parempaan hintaan kuin ennalta sovittu takaisinostohinta, etu jää sinulle. Voit pitää myyntihinnan ja takaisinostohinnan erotuksen myyntivoittonasi

Ilman käsirahaa

All in One -sopimuksella saat uuden auton halutessasi ilman käsirahaa. Toisaalta jos sinulla on vaihtoauto, saat siitä autoliikkeessä normaalin hyvityksen, jonka voit halutessasi käyttää All in One -sopimuksen käsirahaksi. Käsiraha pienentää sopimuksesi kuukausierää.

3 palvelutasoa - kolme tapaa ajaa edullisesti ja huolettomasti

Voit hankkia saman auton kolmella eritasoisella ja hintaisella All in One -paketilla tarpeesi mukaan. Hyvien kumppaniemme ansiosta korkeampi palvelutaso ei välttämättä merkitse merkittävästi korkeampaa kuukausihintaa. Hinnan edullisuus perustuu Suomen suurimman autorahoittajan suhteisiin ja osaamiseen – sekä autokaupassa, että huoltosopimusasioissa. Halutessasi voit valita autoosi kattavan Santander Liikennekaskovakuutuksen kuukausierän yhteyteen.

Taso 1 Ennalta sovittu takaisinostohinta
Taso 2 Ennalta sovittu takaisinostohinta sekä määräaikaishuollot ja korjaukset
Taso 3 Ennalta sovittu takaisinostohinta sekä määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotelli, kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä.

Autosi täydellinen ylläpito

Kun valitset tason 2 tai 3, määräaikaishuollot kuuluvat mukaan ja myös yllättävät viat korjataan koko sopimuksen ajan, riippumatta auton tehdastakuun pituudesta. Yhteistyö autosi virallisen merkkihuollon kanssa takaa parhaan huolenpidon ja turvalliset kilometrit ilman yllätyksiä - teknisiä tai taloudellisia.

Automerkit ja palvelu suoraan jälleenmyyjältäsi

All in One sivustolta löydät kattavasti Suomessa myytävät uudet autot ja autoja myyvät autoliikkeet. All in One -sopimuksen saat suoraan hyvän palvelun autoliikkeestä. Voit helpottaa autonostoa hakemalla rahoitukselle luottopäätöksen ennakkoon sivustolta. Automyyjän lisäksi myös Santanderin asiakaspalvelu auttaa mielellään sinua kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.
Yleisimpiin kysymyksiin vastaukset löydät usein kysytyistä kysymyksistä.

Valitse merkki ja laske kk-hinta
Palvelu suoraan jälleenmyyjältäsi