Tulosta

Jotain meni pieleen. Yritä myöhemmin uudelleen.

Mikä on Huolenpitosopimus?

All in One Huolenpitosopimus on 24 kuukauden mittainen turva käytetyille autoille, joka kattaa kiinteällä kuukausimaksulla autosi rikkoontumisesta aiheutuvat yllättävät korjauskulut sekä huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot autosi suunnitelman mukaisesti.

Enemmän kuin autolaina

Huolenpitosopimus pähkinänkuoressa

Yllättävien vikojen ja rikkoontumisten korjaus veloituksetta
Plus
600 - 1200 € huoltorahaa automallista riippuen
On yhtäkuin
 Huolettomia kilometrejä
Yllättävien vikojen ja rikkoontumisten korjaus veloituksetta
Autosta riippuen 600-1 200 € huoltobudjetti käytettäväksi autosi määräaikaishuoltoihin tai varaosiin.
Huolettomia kilometrejä
Sopimuskausi 24kk

Sopimuskausi 24kk

Turvaa yllättävien vikojen varalle

Turvaa yllättävien vikojen varalle Jos autostasi yllättäen hajoaa vaihteisto, moottori tai muu normaalin kulumisen piiriin kuulumaton osa, korjataan tai vaihdetaan se veloituksetta. Tämä ei siis kuluta määräaikaishuoltoihin varattua huoltobudjettia.

Huoltobudjetti

Määräaikaishuollot kuukausimaksulla Saat autollesi räätälöidyn huoltobudjetin, jota voit helposti käyttää auton määräaikaishuoltoihin. Voit siis maksaa huoltosi pienissä kuukausierissä suuren kertamaksun sijaan.

Mikä on All in One Huolenpitosopimus?

All in One Huolenpitosopimus on palvelu, joka antaa turvaa autoiluusi ja helpottaa ennakoimaan autoilun kustannuksia. Huolenpitosopimuksen kuukausimaksu kattaa autosi rikkoontumisista johtuvat korjaukset sekä huoltobudjetin käytettäväksi autosi määräaikaishuoltoihin tai muihin toimenpiteisiin.

Minkälaiselle autolle saan All in One Huolenpitosopimuksen?

All in One Huolenpitosopimuksen saat maahantuojan huolto-ohjeiden mukaisesti huollettuihin enintään 6 vuotta vanhoihin ja 150 000 km ajettuihin autoihin. Sinun tulee rekisteriotteessa merkattuna auton omistajaksi tai haltijaksi.

Onko väliä, jos autoni on rahoitusyhtiön nimissä (rahoitusyhtiö merkitty ajoneuvon omistajaksi)?

Ei ole. All in One Huolenpitosopimuksen voit saada myös rahoitetulle ajoneuvolle, kunhan sinut on merkitty auton haltijaksi.

Voinko saada All in One Huolenpitosopimuksen moottoripyörälle?

All in One Huolenpitosopimuksen voi saada toistaiseksi vain henkilö- ja pakettiautolle.

Voinko saada All in One Huolenpitosopimuksen yrityksen käytössä olevalle autolle?

All in One Huolenpitosopimus on toistaiseksi saatavilla vain yksityishenkilön käytössä olevaan autoon.

Miten saan All in One Huolenpitosopimuksen?

Voit saada All in One Huolenpitosopimuksen, mikäli autosi täyttää sopimuksen edellyttävät kriteerit. Voit laskea autollesi huolenpitosopimuksen kuukaushinnan sivuston laskurista ja varata autollesi kuntotarkastus ajan. Varsinainen huolenpitosopimus tehdään kuntotarkastuksen yhteydessä K1 – katsastusasemalla.

Mitä papereita tarvitsen mukaani K1-katsastusasemalle?

Kun menet K1 – katsastusasemalle kuntotarkastukseen, ota mukaasi sähköpostiisi lähetetty lomake, henkilötodistus sekä autosi huoltokirja.

Mistä saan kuntotarkastukseen mukaan vaadittavan huoltokirjan, jos minulla ei ole sitä itselläni?

Mikäli sinulla ei ole huoltokirjaa, mutta autosi on kuitenkin huollettu huolto-ohjelman mukaisesti, voit pyytää dokumentaation tehdystä huolloista korjaamolta.

Mitä All in One Huolenpitosopimus sisältää?

All in One Huolenpitosopimus on palvelu, joka kattaa autosi rikkoontumisista johtuvat korjaukset sekä euromääräisen huoltorahan käytettäväksi autosi määräaikaishuoltoihin. Huolenpitosopimus sisältää myös autosi määräaikaiskatsastukset, sekä mahdolliset jälkitarkastukset K1-katsastusasemilla sopimusaikana. Katso tarkempi sopimuksen sisältö tästä!

Miten Huolenpitosopimuksen huoltobudjetti toimii?

Voit käyttää huoltobudjettia sopimuskautesi aikana tehtäviin auton määräaikaishuoltoihin ja korjauksiin. Huoltobudjetin määrä on kirjattu sopimukseen ja voit käyttää sitä halutessasi useammalla kerralla.

Miten huoltobudjetin suuruus autooni määräytyy?

Huoltobudjetin määrä on laskettu juuri sinun autollesi sopivaksi. huoltobudjetti määräytyy oletettavien huoltokustannusten mukaan, riippuen autostasi.

Voiko huoltobudjettia käyttää useampaan autoon?

Huoltobudjetti on autokohtainen ja käytettävissä vain huolenpitosopimuksessa määriteltyyn autoon. Voit kuitenkin käyttää huoltobudjettia useampaan huoltoon, mikäli sinulla on huoltobudjettia jäljellä. Huoltobudjettia voi käyttää myös esim. uusiin renkaisiin, rengashotelliin tai vaikkapa sijaisautoon.

Mistä tiedän, minkä hintainen Huolenpitosopimus on omaan autooni?

Saat laskettua autollesi huolenpitosopimushinnan allinone.fi/huolenpitosopimus – sivuston laskurista.

Kuinka varaan autolle kuntotarkastuksen?

Pääset varaamaan autollesi kuntotarkastusajan allinone.fi/huolenpitosopimus – sivuston laskurista kohdasta Varaa aika tarkastukseen, kun olet saanut autollesi huolenpitosopimushinnan.

Mitä, jos teetän autolleni kuntotarkastuksen, mutta en ota All in One Huolenpitosopimusta?

Mikäli käytät autosi K1 – katsastusasemalla kuntotarkastuksessa, mutta et tee autollesi All in One huolenpitosopimusta, tulee sinun maksaa kuntotarkastus itse paikan päällä. Kuntotarkastuksen hinta on tällöin 75 €

Mitä, jos ajan autollani yli 40 000 km kahden vuoden aikana?

Sopimus kattaa autosi korjaukset 40 000 kilometriin asti. Kilometrirajan ylityksen jälkeen mahdollisten korjauskustannusten maksaminen siirtyy sinulle. Myös huoltoraha on käytettävissä 40 000 kilometrin rajaan asti, jonka jälkeen mahdollisten määräaikaishuoltojen kustannus siirtyy maksettavaksesi.

Vaatiiko All in One Huolenpitosopimus luottopäätöksen?

All in One Huolenpitosopimukselle ei tarvitse hakea erikseen luottopäätöstä. Tarkistamme prosessin aikana kuitenkin luottotietosi ja varaamme oikeuden olla myöntämättä huolenpitosopimuksen, mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintöjä.

Missä voin huollattaa tai korjauttaa autoni?

Voit huollattaa autosi lähimmässä Bosch Car Service – huollossa tai maahantuojan valtuuttamassa merkkihuollossa. Lähimmän Bosch Car Service – huollon löydät täältä ja lähimmän merkkihuollon löydät täältä.

Miten minun tulee toimia kun vien autoni huoltoon tai korjaukseen?

Viedessäsi autosi huoltoon tai korjaukseen, ilmoita että sinulla on Santanderin All in One Huolenpitosopimus ja näytä sopimuksenteon yhteydessä saamasi dokumentti. Korjaamo anoo laskutusluvat Santanderin nettisivujen kautta. Sinun ei tarvitse pyytää laskutuslupia.

Mistä tiedän kuinka paljon minulla on huoltobudjettia jäljellä?

Kun käytät autoasi korjaamolla, korjaamo ilmoittaa kuinka paljon rahaa on jäljellä korjaamokäynnin jälkeen. Pyydä korjaamoa tulostamaan sinulle erittely ja säilytä se huoltokirjasi välissä.

Mitä All in One Huolenpitosopimus ei kata?

Sopimus kattaa sopimusehdoissa lueteltujen rikkoutuneiden komponenttien korjauskustannukset ja sovitun huoltobudjetin. Mikäli rikkoutunutta komponenttia ei listalta löydy, voi sen korjaamiseen käyttää huoltorahaa. Katso sopimukseen sisältyvät korjaukset tästä.

Tarvitsetko apua?

Kaikissa All in One -kysymyksissä sinua palvelee Santander Consumer Finance Asiakaspalvelu Ma - Pe 9 - 16

09 - 8564 5111