Tulosta

Jotain meni pieleen. Yritä myöhemmin uudelleen.

Riksataksit Kuopiossa

Santander ilahdutti riksakyydeillä Kuopiossa

  

Kuopiolaisia ilahdutettiin Kuopion viinijuhlilla Santanderin pyörätakseilla. Riksat polkaistiin liikkeelle heinäkuun ensimmäiseksi viikoksi. Kaikille ilmainen kyyti sai sai todella positiivisen vastaanoton. Pyörätaksit tunnisti kaupungilla Santanderin punaisesta ilmeestä ja logosta. 
 
Riksatempaus liittyy Santanderin hyvän mielen pop up -tapahtumiin, jotka kehottavat elämään enemmän ihan tavallisessa arjessa. “Kuopio on kiva kesäkaupunki ja riksat sopivat hyvin kaupungin katukuvaan”, pohtii Santander Consumer Financen Ville Rinkinen.  

 
  

Santander Consumer Finance on kevään ja alkukesän mittaan ilahduttanut asiakkaitaan sekä satunnaisia ohikulkijoita pop up -tapahtumilla Helsingissä. Nämä hyvän mielen pop upit tuovat iloa ihan tavalliseen arkipäivään ja haastavat kysymään mitä jos ja miksi ei. 

 

Santanderin riksat ajoivat Kuopiossa 30.6–8.7.2017 päivittäin kello 10–22. 

Helppo tapa ostaa, helppo tapa omistaa

All in one -palvelu tarjoaa helpon mahdollisuuden ostaa ja omistaa auto juuri sinun toivomallasi tavalla. 
 

Takkuileeko työmatka julkisilla tai reistaileeko vanha auto? Santanderin All in one -palvelulla auton hankinta on mahdollista juuri sinun toiveidesi ja tilanteesi mukaan.

Nauti heti, maksa myöhemmin

Valitse unelmiesi auto, laske sopiva kuukausierä ja hae luottopäätöstä. Voit myös halutessasi pyytää yhteydenottoa autoliikkeestä tai hakea päätöksen jo ennen autoliikkeeseen menoa. Kun hakemus on hyväksytty, voit noutaa auton autoliikkeestä.
Sopimus sisältää auton, rahoituksen, huollot- ja korjaukset sekä liikenne- ja kaskovakuutuksen. Saat kaikki haluamasi palvelut edullisella kiinteällä kuukausihinnalla 24 tai 36 kuukauden ajaksi.

Kustannukset käytön mukaan

All in One -auton saat tarvittaessa jopa ilman käsirahaa. Sopimuksen kuukausihinta perustuu auton lisäksi ajokilometreihisi. Maksat siis autoilustasi vain käytön verran. Sopimusta voidaan päivittää myös sopimuskauden aikana tarpeidesi mukaan, jolloin myös kuukausierä lasketaan uudestaan. Voit myös lunastaa auton itsellesi tai myydä eteenpäin missä tahansa sopimuskauden vaiheessa.

Niille, jotka haluavat päästä helpolla

Jokainen auto tarvitsee säännöllistä huoltamista. Haluatko päästä mahdollisimman helpolla myös huoltojen suhteen? Myös siinä tapauksessa All in One on oikea ratkaisu. Olipa toiveissasi uutuutta kiiltävä vauhtihirmu tai käytetty ja käytännöllinen perusauto, löytyvät vastaukset molempiin haaveisiin All in One -palvelusta, josta autoja löytyy jokaiseen makuun ja tarpeeseen.
 
Auton lisäksi pakettiin voi valita itselle sopivan vaihtoehdon eri tasoisista palvelupaketeista, jotka sisältävät kätevästi kausihuollot ja vakuutukset. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia huolloista vaan voit keskittyä auton käyttämiseen. Autojen ja pakettien hintoja voi vertailla kätevästi allinone.fi -sivustolla.

Varma hinta, kun myyt autosi eteenpäin

All in One on määräaikainen sopimus, joka tehdään kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi. Sopimuksen päättyessä voit itse valita, kuinka haluat edetä. Mikäli tuttu auto tuntuu hyvältä myös jatkossa, voit jatkaa sopimusta ja kuukausihinnan maksamista. Voit myös vaihtaa auton uuteen, myydä sen tai palauttaa Santanderille. Mikäli haluat sopimuskauden jälkeen luopua autosta, kaikki maksut ovat sisältyneet kuukausieriin. Sopimukseen kuuluu hyvityshinta, jolla Santander sitoutuu lunastamaan auton itselleen sopimuskauden jälkeen. Voit siis sopimuskauden jälkeen joko maksaa loppuerän tai myydä auton Santanderille, minkä jälkeen sinulle ei jää mitään velvoitteita auton tai sen maksujen suhteen.

 

Miten hankit All in Onen:

     

   1. Hae haluamasi auton rahoituksesta luottopäätös ennakkoon.
        2. Autoliike on yhteydessä sinuun.
        3. Tee lopullinen kauppa ja nouda auto liikkeestä.
        tai vaihtoehtoisesti, marssi autoliikkeeseen ja pyydä haluamaasi autoon All in One sopimus.

Uudet autot | Vaihtoautot

Autoilija, näin valmistaudut kesään ajoissa

Kesä tekee tuloaan. Valmistaudu ajoissa ja välty ikäviltä yllätyksiltä liikenteessä. 

Kesä on ihanteellista aikaa lähteä kotimaata kartoittavalle road tripille tai suunnata ulkomaille teitä pitkin. Jotta matka sujuu huoletta, on syytä ottaa muutama seikka huomioon. 

Autolla ulkomaille? Hanki maastavientilupa ajoissa

Mikäli suunnittelet kesäreissua autoillen ulkomaille, on tärkeää huolehtia asiakirjat kuntoon. Jos aikomuksissasi on matkustaa rahoitusyhtiön omistamalla autolla Pohjoismaiden ulkopuolelle, sinulla täytyy olla maastavientilupa. Maastavientilupa hankitaan auton omistajalta, eli tässä tapauksessa Santanderilta. Maastavientilupa kannattaa hankkia nyt, jotta asiakirjat saapuvat varmasti perille ennen reissua. Luvan voi saada myös pidemmälle ajalle, mikäli tiedossa on esimerkiksi useita reissuja. Helpoin tapa on tilata valtakirja Santanderin verkkopalvelusta

Maastavientiluvan lisäksi tarvitset rekisteriotteen teknisen osan ja liikennevakuutuksen todistekortin eli Green Cardin. Rekisteriotteen teknisen osan saa katsastusasemilta, Green Cardin puolestaan vakuutusyhtiöstä. 

auto, loma, tie

Tutustu matkakohteen liikennesääntöihin

Autoilukulttuuri on monessa maassa erilainen, joten ulkomaille suunnatessa kannattaa myös tutustua matkakohteen liikennesääntöihin etukäteen. Näin vältyt kömmähdyksiltä ja ylimääräiseltä stressiltä. Huomioithan myös, että eri maissa autoilta vaaditaan erilaista varustusta, josta kannattaa huolehtia etukäteen. Esimerkiksi Saksassa tarvitaan ympäristötarra ja Venäjällä auton varusteisiin kuuluu pakollisena sammutin. 

Ovatko huollot ajan tasalla? 

Ajelitpa kotimaassa tai ulkomailla, on tärkeää, että autossa on kaikki kunnossa. Santanderin All in One -palvelussa voit sisällyttää määräaikaishuollot ja vakuutukset kiinteään kuukausihintaan, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia niiden kuluista erikseen. 

Tarkista ennen matkaan lähtemistä, että renkaiden kunto ja ilmanpaineet ovat kunnossa, ja ne vastaavat auton kuormitusta. Muista myös tarkistaa öljyt, valojen ja mittariston toiminta. 

Huolehdi kyydissä olevista 

Muista, että turvavyö tulee aina olla kiinnitettynä jokaisella matkustajalla. Lämpiminä kesäpäivinä on myös tärkeää, ettei lapsia tai lemmikkejä koskaan jätetä kuumaan autoon. Auringon porottaessa lämpötila sisällä voi nousta hurjiin asteisiin lyhyessäkin ajassa. 

Mikäli autossa on paljon matkatavaraa, huolehdi, että ne on pakattu ja kiinnitetty kunnolla. Näin ne eivät lentele ympäriinsä mahdollisen äkkijarrutuksen yllättäessä ja satuta autossa matkustavia.