Tulosta

Jotain meni pieleen. Yritä myöhemmin uudelleen.

All in One -sovellus

Suomen ensimmäinen kokonaisvaltainen autoilun mobiilisovellus 

Santander on auto- ja rahoitusalan edelläkävijä, joka luo rohkeasti uutta myös perinteiseen autoiluun. 10-vuotissyntymäpäiviään viettävä Suomen suurin autorahoittaja kehitti All in One -palvelun, uudenlaisen tavan ostaa ja omistaa auto. Nyt Santander on ottanut seuraavan askeleen ja lanseerannut All in One -mobiilisovelluksen. 

All in One -sovellus on Suomen ensimmäinen kokonaisvaltainen autoilun sovellus, joka yhdistää niin mobiilitankkaamisen kuin autoilun kustannusseurannan. 

– All in One on tuote, joka helpottaa auton hankkimista ja All in One -pop up storet, joissa veimme autokauppaa lähemmäs asiakkaitamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa, ovat olleet menestys heti lanseeramisesta lähtien. Sovelluksen kehittäminen on siis vain luonnollinen seuraava askel eteenpäin, sanoo  Santander Consumer Financen toimitusjohtaja Peter Sjöberg.  – Ihmiset haluavat tehdä asiat helposti, nopeasti ja mukavasti. Halusimme kehittää kokonaisvaltaisen sovelluksen, jolla voi esimerkiksi sekä tankata että seurata autoilun kustannuksiakin. 

– Katsomme rohkeasti tulevaisuuteen. Ehkä mobiilisovellukset tulevat vielä syrjäyttämään verkkopalvelut, samalla lailla mitä korttimaksaminen teki käteiselle. Ihmiset haluavat myös kokonaisvaltaisia palveluita. Asiakaskokemuksen merkitys nousee jatkuvasti, Sjöberg toteaa. sovellus,iphone,santander, allinone

All in One -sovelluksen ABC

A. Mobiilitankkaaminen kaikkien suomalaisten ulottuvilla, täysin omasta pankkiryhmästä riippumatta, Nesteen asemilla, ympäri Suomen.
B. Oman autoilun kustannusseuranta yhdessä applikaatiossa (Päivitys tulossa 10/2017)
C. Kätevää apua arkeen; löydä lähin Nesteen asema, tee muistiinpanoja omaan autoa koskien, pinnaa lokaatio ja jaa toiselle perheenjäsenelle minne auto on parkkeerattu kartalla.


Sovellukseen voi tutustua osoitteessa app.allinone.fi ja se on ladattavissa iOS ja Android laitteille. Palvelun käyttöönotto ei vaadi Santanderin asiakkuutta.Lataa sovellus iPhonelle tai Androidille.

Riksataksit Kuopiossa

Santander ilahdutti riksakyydeillä Kuopiossa

  

Kuopiolaisia ilahdutettiin Kuopion viinijuhlilla Santanderin pyörätakseilla. Riksat polkaistiin liikkeelle heinäkuun ensimmäiseksi viikoksi. Kaikille ilmainen kyyti sai sai todella positiivisen vastaanoton. Pyörätaksit tunnisti kaupungilla Santanderin punaisesta ilmeestä ja logosta. 
 
Riksatempaus liittyy Santanderin hyvän mielen pop up -tapahtumiin, jotka kehottavat elämään enemmän ihan tavallisessa arjessa. “Kuopio on kiva kesäkaupunki ja riksat sopivat hyvin kaupungin katukuvaan”, pohtii Santander Consumer Financen Ville Rinkinen.  

 
  

Santander Consumer Finance on kevään ja alkukesän mittaan ilahduttanut asiakkaitaan sekä satunnaisia ohikulkijoita pop up -tapahtumilla Helsingissä. Nämä hyvän mielen pop upit tuovat iloa ihan tavalliseen arkipäivään ja haastavat kysymään mitä jos ja miksi ei. 

 

Santanderin riksat ajoivat Kuopiossa 30.6–8.7.2017 päivittäin kello 10–22. 

Helppo tapa ostaa, helppo tapa omistaa

All in one -palvelu tarjoaa helpon mahdollisuuden ostaa ja omistaa auto juuri sinun toivomallasi tavalla. 
 

Takkuileeko työmatka julkisilla tai reistaileeko vanha auto? Santanderin All in one -palvelulla auton hankinta on mahdollista juuri sinun toiveidesi ja tilanteesi mukaan.

Nauti heti, maksa myöhemmin

Valitse unelmiesi auto, laske sopiva kuukausierä ja hae luottopäätöstä. Voit myös halutessasi pyytää yhteydenottoa autoliikkeestä tai hakea päätöksen jo ennen autoliikkeeseen menoa. Kun hakemus on hyväksytty, voit noutaa auton autoliikkeestä.
Sopimus sisältää auton, rahoituksen, huollot- ja korjaukset sekä liikenne- ja kaskovakuutuksen. Saat kaikki haluamasi palvelut edullisella kiinteällä kuukausihinnalla 24 tai 36 kuukauden ajaksi.

Kustannukset käytön mukaan

All in One -auton saat tarvittaessa jopa ilman käsirahaa. Sopimuksen kuukausihinta perustuu auton lisäksi ajokilometreihisi. Maksat siis autoilustasi vain käytön verran. Sopimusta voidaan päivittää myös sopimuskauden aikana tarpeidesi mukaan, jolloin myös kuukausierä lasketaan uudestaan. Voit myös lunastaa auton itsellesi tai myydä eteenpäin missä tahansa sopimuskauden vaiheessa.

Niille, jotka haluavat päästä helpolla

Jokainen auto tarvitsee säännöllistä huoltamista. Haluatko päästä mahdollisimman helpolla myös huoltojen suhteen? Myös siinä tapauksessa All in One on oikea ratkaisu. Olipa toiveissasi uutuutta kiiltävä vauhtihirmu tai käytetty ja käytännöllinen perusauto, löytyvät vastaukset molempiin haaveisiin All in One -palvelusta, josta autoja löytyy jokaiseen makuun ja tarpeeseen.
 
Auton lisäksi pakettiin voi valita itselle sopivan vaihtoehdon eri tasoisista palvelupaketeista, jotka sisältävät kätevästi kausihuollot ja vakuutukset. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia huolloista vaan voit keskittyä auton käyttämiseen. Autojen ja pakettien hintoja voi vertailla kätevästi allinone.fi -sivustolla.

Varma hinta, kun myyt autosi eteenpäin

All in One on määräaikainen sopimus, joka tehdään kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi. Sopimuksen päättyessä voit itse valita, kuinka haluat edetä. Mikäli tuttu auto tuntuu hyvältä myös jatkossa, voit jatkaa sopimusta ja kuukausihinnan maksamista. Voit myös vaihtaa auton uuteen, myydä sen tai palauttaa Santanderille. Mikäli haluat sopimuskauden jälkeen luopua autosta, kaikki maksut ovat sisältyneet kuukausieriin. Sopimukseen kuuluu hyvityshinta, jolla Santander sitoutuu lunastamaan auton itselleen sopimuskauden jälkeen. Voit siis sopimuskauden jälkeen joko maksaa loppuerän tai myydä auton Santanderille, minkä jälkeen sinulle ei jää mitään velvoitteita auton tai sen maksujen suhteen.

 

Miten hankit All in Onen:

     

   1. Hae haluamasi auton rahoituksesta luottopäätös ennakkoon.
        2. Autoliike on yhteydessä sinuun.
        3. Tee lopullinen kauppa ja nouda auto liikkeestä.
        tai vaihtoehtoisesti, marssi autoliikkeeseen ja pyydä haluamaasi autoon All in One sopimus.

Uudet autot | Vaihtoautot